• header

Ervaar InfraLigne nu met de Gratis Kennismakingsles!

InfraLigne in Breda helpt jou om die eerste stap zetten om eindelijk dat resultaat te verkrijgen waar veel mensen moeite mee hebben. Wij nodigen je daarom uit voor een Gratis Kennismakingsles sporten in Infrarood Cabines, zodat je zelf kan ervaren dat deze afslank methode bij InfraLigne bij jou past. 

Persoonlijke Begeleiding en Aandacht

Bij InfraLigne ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Petra (37 jr): "Ook ik had moeite met die eerste stap, maar dankzij de extra boost van de infrarood straling in combinatie met de persoonlijke begeleiding bij InfraLigne kon ik eindelijk snel het overtollige vet kwijt. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij InfraLigne."

Start met de Gratis Kennismakingsles: Sporten in Infrarood Cabines (hét alternatief voor fitness)!

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

InfraLigne in Breda is dé plek om effectief af te slanken en extra vet te verliezen onder invloed van Infrarood Warmtecabines. Bij InfraLigne ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen gegarandeerd te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismakingsles.

 

 • Voedingsadvies

  Voedingsadvies

  Om snel en blijvend kilo’s te verliezen, moet je bewegen combineren met gezond eten. Pas op: je moet niet op dieet.

  Lees meer
 • Afslanken in een Infrarood Cabine

  Afslanken in een Infrarood Cabine

  In de InfraLigne cabines met infraroodwarmte doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding.

  Lees meer
 • Infrarood voor Mannen

  Infrarood voor Mannen

  Uiteraard werkt onze formule ook voor mannen die vet willen verliezen. Tijdens de analyse wordt GRATIS een vrijblijvende...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.